Orbea Wild FS H30 (Tulossa)

5 899,00 €

4 899,00 €

 

Runko:

 ORBEA WILD Full Suspension 2021 Hydroformed Alloy 160mm Travel Boost 12x148

Istuinputki:

OC MC20 Mountain Control Dropper, 31,6mm

Etuhaarukka:

RockShox 35 Silver TK Crown adjust Q15x110 Solo Air 160mm

Akku:

BOSCH Powertube 500Wh Horizontal EU BBP280

Takaiskari:

 Fox Float DPS Performance Trunnion 3-Position Evol LV custom tune 205x65mm

Moottori:

 BOSCH Performance CX 85NM

Takavaihtaja:

Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus

Näyttö:

BOSCH Performance Purion

Jarrut:

Shimano MT420 Hydraulic Disc

Väri:

Harmaa, Vihreä

Kampisarja:

PW EB04-NW32 G4

Latausaika:

8h

Vaihdevivut:

 Shimano Deore M6100 I-Spec EV

  

Renkaat:

Maxxis Minion DHF 2.60" / Maxxis Minion DHR II 2.60"

  

Ketju:

Shimano M6100

  

Stemmi / Tanko:

OC1 35mm 12mm Rise 780mm, OC1 3D Forged 35mm interface 7º

  

On aika lähteä liikkeelle. Pakkaa kamasi ja lähde kohti iltapäivän maastolenkkiä. Aivan sama mitä esteitä eteesi tulee - polje kovempaa ja aja läpi. Löydä uusia polkuja ja taltuta paikkakuntasi vaikeimmat polut pyörällä, joka parantaa ajotekniikkaasi ja tuo sinulle lisäkilometrejä sähkön avulla. Wild FS sähköpyörässä on uskomattoman paljon upeaa tekniikkaa ja kehitystyötä. Huippuunsa hiottu geometria tarjoaa mukavuutta ja vakautta. 160mm aktiivista joustoa edessä ja takana jokaiseen maaston kohtaan. 29+ renkailla saat huikeasti pitoa. Pyörässä on Boschin uusi upea Performance CX moottori ja integroitu 500Wh akku. Kaiken lisäksi Wild FS:n on tarvittaessa saatavilla tupla-akku (yht. jopa 1000wh) pitkiä seikkailuita varten. Puhumattakaan huikeista pienistä yksityiskohdista. Wild on todellakin villiin menoon tehty!

GEOMETRIA

Uuden Wild FS geometria luo mukavuutta ja vakautta ajamiseen ja se sopii niin uusille kuin kokeneille kuskeille. Pyörä joka ei pidättele kuskia - ihan sama mitä eteen tulee.

Loiva ohjauskulma - vakaampi

Matala keskiö - hyvä tuntuma kurveissa

Pitkä vaakaputki - Tilaa liikkua pyörän päällä ja parempi tasapaino

Pitkä akseliväli - vakaampi kovissa nopeuksissa

Jyrkkä satulakulma- Optimaalinen polkemisasento

Lyhyt satulaputki - Pitkille hissitolpille

KINEMATIIKKA

160mm joustoa

Osa kuskeista kiipeää tuhansia metrejä lenkkien aikana ja osa taas ajaa bike parkkia hissin kanssa ja hyppäävät suurista hyppyreistä pyöräseikkailuidensa aikana. Wild FS on suunniteltu näihin molempiin toimivaksi pyöräksi.


Progressiivinen

Hyvät säätömahdollisuudet ja linkuston kasvava vastus kannattelee jousitusta korkeammalla ja saa sen palautumaan nopeammin iskuista. Joustomatkan lopussa suurempi progressio estää iskun aiheuttamien pohjaamisvoimien siirtymistä runkoon, jousitukseen tai ajajaan.


ANTI SQUAT

Wild FS:n linkuston päänivel on sijoitettu niin että Wild FS toimii yhden eturattaan ja auttaa myös 29-tuumaissten kiekkojen kanssa käytettävän matalan keskiön kanssa. Wild FS:n jousituksessa on tasapainoinen yhdistelmä herkkyyttä ja poljentatehokkuutta.


Pystysuora takaiskunvaimennin

Tilaa rungon kolmiossa ja kompakti muotoilu. Wild FS -käyttää pystysuoraa iskarikiinnitystä, sen ansiosta ylimääräinen akkukiinnitys on mahdollinen yhdessä matalan vaakaputken kanssa.

29 KIEKOT / 160MM KAMMET

29 kiekot

Maksimaalisesti pitoa ja vauhtia. Pitkille, nopeille lenkeille, jossa on monenlaista maastoa - 29" oli selkeä valinta WIld FS malliin. Leveät 2,6" renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinnan maahan, joka tarkoittaa suoraan parempaa pitoa. Suurempi määrä nappuloita ottaa kiinni maastoon yhtä aikaa, parantaen pitoa mutkissa ja jarrutuksissa.

160mm kammet

Lyhyet 160mm kammet eivät osu maastoon niin herkästi ja lyhyemmillä kammilla on helpompi ylläpitää tehokas korkea kadenssi. 

 

TUPLA-AKKU

2PAK

Wild FS:n on mahdollista asentaa toinen akku viistoputken päälle, joten parhaimmillaan pyörään saa huimat 1125Wh akkukapasiteettia!

Pulloteline

Wild FS:n on mahdollista asentaa pulloteline kun lisäakku ei ole käytössä.

 

AKUNSUOJUS

Malliin on suunniteltu erittäin hieno ja näppärä akun kansi. Kansi valmistetaan hiilikuidusta tai korkealaatuisesta muovista. Kiinnitysmekanismi on helppo ja turvallinen.

BLOCKLOCK OHJAINLAAKERI / MOOTTORIN SUOJA

Acroksen kehitteämä Blocklock ohjainlaakeri ei anna tangon kääntyä liikaa, jolloin tanko ei osu vaaka-putkeen kuljetuksen tai kaatumisen aikana.

Moottorin suoja

Erittäin kestävä moottorinsuoja on valmistettu kestävästä muovista, jotta pyörän paino ei nouse, mutta se suojaa moottoria mahdollisilta iskuilta.

YLIKOON LINKUSTO

Wild FS:n takajousituksen linkusto on ylikokoa, jotta rungosta on saatu tehtyä äärimmäisen jäykkä.